Teksasietiškas BRISKET kepsnys – nuostabus pasirinkimas ilgiems ir sotiems žiemos pietums. Šis receptas puikiai tiks šventiniams Kalėdų pietums, kai šiek tiek pasiruošę galėsite laiką skirti maloniam bendravimuis su šeima ir artimaisiais

Receptai
Geras sultinys – visų gėrybių pagrindas
Geras, sodraus skonio jautienos sultinys – tai ne tik gardi sušildanti sriuba, tačiau ir pagardas bei pagrindas daugeliui patiekalų, kuriuos galite pakylėti iki dausų, vien tik pagardinę juos puikiai išvirtu sultiniu.
Dirty Tomahawk – ugnyje keptas didkepsnis
Siūlome išbandyti mūsų gardžiausią ir klientų labiausiai vertinamą didkepsnį – Tomahawk – nugarinės pjausnį su kaulu.
Naminiai karamelizuoti svogūnai
Naminiai karamelizuoti svogūnai yra ypatingai paprastai pagaminamas pagardas bet kokiam mėsos patiekalui, tačiau rezultatas visada būna pakylejantis.
Kumpio filė orkaitėje
Sultinga, aromatinga ir minkšta kumpio filė, kurią greitai paruošite savo namų orkaitėje.
BBQ šonkauliai orkaitėje
Tradiciškai BBQ šonkauliai kepami grilyje, tačiau kartais nėra laiko ir galimybių prižiūtėti rusenantį grilį, mūsų klasikos interpretacija Jums.
Naminis BBQ padažas
Naminis BBQ padažas – yra klasikinio grilio patiekalų pagardo variacija, kurią Jūs galite pasigaminti namie ir pasigardinti taip, kaip geidžia Jūsų širdis ir skrandis.
daugiau receptų
Sultingas ir elegantiškas – mėsainis su karamelizuotais svogūnais
Porcijos 4 Pasiruošimas ~ 30 min.gaminimas ~ 15 min.Siūlome Pietūs VakarienėIngredientaiNaminis mėsainis su jautienos...
Jautienos takai – traškus malonumas iš keptuvės
Jei norisi ko nors jaukaus, gardausi ir puikiai tinkančio dideliai kompanijai – šie takai bus kaip tik!
Pâté en croûte – šventinio stalo puošmena
Tai vienas nuostabiausių Prancūzijos kulinarijos šedevrų iš trapios arba sluoksniuotos tešlos, įdarytas veršiena ar kiauliena su įvairiais paštetais. Priklausomai nuo regiono ir recepto variacijos, gali būti gaminamas iš paukštienos, žvėrienos ir kitos mėsos bei gardinamas įvairiausiais priedais.