Planuojant ilgai lauktą meilės dieną ar nenorint ilgai vargti prie puodų stengiantis nudžiuginti savo artimuosius restorano kokybės vertu kepsniu – rekomenduojame

Patarimai
Geras sultinys – visų gėrybių pagrindas
Geras, sodraus skonio jautienos sultinys – tai ne tik gardi sušildanti sriuba, tačiau ir pagardas bei pagrindas daugeliui patiekalų, kuriuos galite pakylėti iki dausų, vien tik pagardinę juos puikiai išvirtu sultiniu.
Nusipirkau jautienos! Ką dabar daryti?..
Jautiena – vienas universaliausių ir plačiausiai naudojamų mėsos rūšių, turintis ypatingai plačią skonių ir tekstūrų įvairovę. Nuo mėsos dalies pasirinkimo iki temperatūros kontrolės – visa tai lemia galutinį patiekalo skonį ir tekstūrą.
daugiau receptų
Sotumo ir skonio ekspertams – mėsainis su plėšyta BBQ jautienos kulnine
Kai norisi tikro, sultingo, nuo lėto ugnies skonio dvelkiančio mėsainio – rinkitės kulninę. Tai ne ta mėsa, kurią kepa skubėdami – jai reikia laiko
Nepakartojama skonių jūra – mėsainis čederio sūrio padaže
Pamirškite viską, ką iki šiol žinojote apie mėsainius – šis jautienos burgeris perkels jus į skonio ateitį!
Sultingas ir elegantiškas – mėsainis su karamelizuotais svogūnais
Porcijos 4 Pasiruošimas ~ 30 min.gaminimas ~ 15 min.Siūlome Pietūs VakarienėIngredientaiNaminis mėsainis su jautienos...