Jei norisi ko nors jaukaus, gardausi ir puikiai tinkančio dideliai kompanijai – šie takai bus kaip tik!

Pagardai
Pâté en croûte – šventinio stalo puošmena
Tai vienas nuostabiausių Prancūzijos kulinarijos šedevrų iš trapios arba sluoksniuotos tešlos, įdarytas veršiena ar kiauliena su įvairiais paštetais. Priklausomai nuo regiono ir recepto variacijos, gali būti gaminamas iš paukštienos, žvėrienos ir kitos mėsos bei gardinamas įvairiausiais priedais.
Japoniškas ramenas – dubuo rytietiškų skonių iš lietuviškų ingredientų
Japoniškas ramenas – tai makaronų sriubos rūšis, kuri populiari ne tik Japonijoje, bet yra žinoma visame pasaulyje. Sotus rameno dubuo
Jamaikietiškas jaučio uodegų troškinys – tikra skonių jūra
Jaučio uodegų troškinys – tai klasikinis patiekalas, kurį vertina tiek gurmanai, tiek namų virtuvės entuziastai. Lėtai troškinama mėsa tampa itin minkšta, o aromatingi prieskoniai ir daržovės sukuria turtingą bei gilią skonio paletę.
Jautienos tartaras – žavinga klasika
Ką galvojate apie tai, kad valgyti visiškai termiškai neapdorotą jautieną? Mes Jums tai labai rekomenduojame – nes tokio gardaus, estetiško ir lengvai paruošiamo patiekalo reikia labai stipriai paieškoti.
Jautienos short ribs su raudonuoju vynu
Ilgai troškinti jautienos šonkauliai (short ribs), yra toks universalus ir gardus mėsos gabaliukas, kad puikiai tinka ruošti ne tik barbeque stiliuje.
Kiniškas jautienos troškinys – rytietiška skonių jūra
Ar esate kada pastebėję, kad kinų restoranuose mėsa būna paruošta ypatingai – ji yra labai minkštos ir švelnios tekstūros,
Rump pjausnys – tikras skonių lobynas
Nors šis kumpio pjausnys nėra toks švelnus kaip jautienos nugarinė, tačiau yra ypatingai vertinamas dėl savo pikantiško ir sodraus skonio.
daugiau receptų
Jautienos takai – traškus malonumas iš keptuvės
Jei norisi ko nors jaukaus, gardausi ir puikiai tinkančio dideliai kompanijai – šie takai bus kaip tik!
Pâté en croûte – šventinio stalo puošmena
Tai vienas nuostabiausių Prancūzijos kulinarijos šedevrų iš trapios arba sluoksniuotos tešlos, įdarytas veršiena ar kiauliena su įvairiais paštetais. Priklausomai nuo regiono ir recepto variacijos, gali būti gaminamas iš paukštienos, žvėrienos ir kitos mėsos bei gardinamas įvairiausiais priedais.
Japoniškas ramenas – dubuo rytietiškų skonių iš lietuviškų ingredientų
Japoniškas ramenas – tai makaronų sriubos rūšis, kuri populiari ne tik Japonijoje, bet yra žinoma visame pasaulyje. Sotus rameno dubuo