Jaučio uodegų troškinys – tai klasikinis patiekalas, kurį vertina tiek gurmanai, tiek namų virtuvės entuziastai. Lėtai troškinama mėsa tampa itin minkšta, o aromatingi prieskoniai ir daržovės sukuria turtingą bei gilią skonio paletę.

Receptai
Jautienos tartaras – žavinga klasika
Ką galvojate apie tai, kad valgyti visiškai termiškai neapdorotą jautieną? Mes Jums tai labai rekomenduojame – nes tokio gardaus, estetiško ir lengvai paruošiamo patiekalo reikia labai stipriai paieškoti.
Jautienos short ribs su raudonuoju vynu
Ilgai troškinti jautienos šonkauliai (short ribs), yra toks universalus ir gardus mėsos gabaliukas, kad puikiai tinka ruošti ne tik barbeque stiliuje.
Kiniškas jautienos troškinys – rytietiška skonių jūra
Ar esate kada pastebėję, kad kinų restoranuose mėsa būna paruošta ypatingai – ji yra labai minkštos ir švelnios tekstūros,
Rump pjausnys – tikras skonių lobynas
Nors šis kumpio pjausnys nėra toks švelnus kaip jautienos nugarinė, tačiau yra ypatingai vertinamas dėl savo pikantiško ir sodraus skonio.
Chinkaliai – tradiciniai kartvelų koldūnai su lietuviška jautiena
Šie tradiciniai kartvelų koldūnai – tikras džiaugsmas gomuriui – kupini skonių, sultingi ir labai skirti ne tik ragauti, bet ir gaminti kartu.
Sprandinės steikas su pipiriniu padažu – ne tik meilės dienai
Planuojant ilgai lauktą meilės dieną ar nenorint ilgai vargti prie puodų stengiantis nudžiuginti savo artimuosius restorano kokybės vertu kepsniu – rekomenduojame
Beef Bourguignon – vienas nuostabiausių klasikinių jautienos troškinių iš Prancūzijos
Jei galvojate, kad jautienos troškinys – tai tik mėsą ir bulvės – labai klystate! Išmėginkite prancūzų klasiką
Karštoji charčio – kūnui ir sielai sušildyti
Kas jau kas, bet karštakraujai kartvelai žino kaip gaminti ir valgyti mėsą, ypatingai gardžiai jie moka derint prieskonius ir maistui suteikti ne tik ypatingą reikšmę kasdieniame gyvenime.
Osso Buco – itališka klasika iš lietuviškos jautienos
Porcijos 4Pasiruošimas 5 - 12 val.gaminimas 4-6 val.Siūlome Pietūs ...
daugiau receptų
Mėsainis su karamelizuotais persikais – skoniai tikriems maisto romantikams
Kai norisi mėsainio, kuris ne tik pamaitintų, bet ir nustebintų – rinkitės šį. Čia susitinka sultinga jautiena, švelnus sūris ir karamelizuoti persikai, kurie pavergia nuo pirmo kąsnio.
Sotumo ir skonio ekspertams – mėsainis su plėšyta BBQ jautienos kulnine
Kai norisi tikro, sultingo, nuo lėto ugnies skonio dvelkiančio mėsainio – rinkitės kulninę. Tai ne ta mėsa, kurią kepa skubėdami – jai reikia laiko
Nepakartojama skonių jūra – mėsainis čederio sūrio padaže
Pamirškite viską, ką iki šiol žinojote apie mėsainius – šis jautienos burgeris perkels jus į skonio ateitį!