Jei norisi ko nors jaukaus, gardausi ir puikiai tinkančio dideliai kompanijai – šie takai bus kaip tik!

Pagardai
Jautienos tartaras – žavinga klasika
Ką galvojate apie tai, kad valgyti visiškai termiškai neapdorotą jautieną? Mes Jums tai labai rekomenduojame – nes tokio gardaus, estetiško ir lengvai paruošiamo patiekalo reikia labai stipriai paieškoti.
Sprandinės steikas su pipiriniu padažu – ne tik meilės dienai
Planuojant ilgai lauktą meilės dieną ar nenorint ilgai vargti prie puodų stengiantis nudžiuginti savo artimuosius restorano kokybės vertu kepsniu – rekomenduojame
Naminiai karamelizuoti svogūnai
Naminiai karamelizuoti svogūnai yra ypatingai paprastai pagaminamas pagardas bet kokiam mėsos patiekalui, tačiau rezultatas visada būna pakylejantis.
Naminis BBQ padažas
Naminis BBQ padažas – yra klasikinio grilio patiekalų pagardo variacija, kurią Jūs galite pasigaminti namie ir pasigardinti taip, kaip geidžia Jūsų širdis ir skrandis.
daugiau receptų
Jautienos sprandinė sous vide – metodas pavaldus ne tik restorano šefui
Kai norisi išgauti jautienos švelnumą be jokių kompromisų – sous vide yra magiškas būdas. Mėsa išlieka sultinga, subtiliai kvepia žolelėmis, o kiekvienas kąsnis tirpsta burnoje. Čia – klasikinis variantas su sviestu, šalaviju ir čiobreliais, o prie jos – dviejų pasaulių garnyras: karamelizuoti miško grybai ir saldžiarūgštės pomidorų salotos su burrata.
Liulia kebab – armėniška griliaus klasika
Aromatingi ir kupini prieskonių skonių naminiai kebabai – visai ne pakelės užeigos maistas! Namie marinuota ypač kokybiška mėsa suteikia patiekalui ypatingo skonio.
Mėlynojo pelėsinio sūrio ir jautienos draugystė
Yra dienų, kai norisi ne tiesiog mėsainio, o tokio, kuris nustebina. Ne pomidoru ar marinuotu agurku – o savo vidumi. Mūsų šiandienos favoritas – jautienos mėsainiai su paslaptimi: viduje slypi tirpstantis mėlynojo pelėsinio sūrio branduolys.