MR.Ukis, jautiena, mėsa iš ūkio, jautiena Kretingoje, jautiena Klaipėdos rajone, jautienos pristatymas visoje Lietuvoje

Parduotuvė

Išsirinkite savo kepsnį

KEPSNIAI

Ilgai troškinama

SUBPRODUKTAI ir KT. DELIKATESAI

KITA

Sekite naujienas

mūsų receptų

Jautienos sprandinė sous vide – metodas pavaldus ne tik restorano šefui

Jautienos sprandinė sous vide – metodas pavaldus ne tik restorano šefui

Kai norisi išgauti jautienos švelnumą be jokių kompromisų – sous vide yra magiškas būdas. Mėsa išlieka sultinga, subtiliai kvepia žolelėmis, o kiekvienas kąsnis tirpsta burnoje. Čia – klasikinis variantas su sviestu, šalaviju ir čiobreliais, o prie jos – dviejų pasaulių garnyras: karamelizuoti miško grybai ir saldžiarūgštės pomidorų salotos su burrata.

Mėlynojo pelėsinio sūrio ir jautienos draugystė

Mėlynojo pelėsinio sūrio ir jautienos draugystė

Yra dienų, kai norisi ne tiesiog mėsainio, o tokio, kuris nustebina. Ne pomidoru ar marinuotu agurku – o savo vidumi. Mūsų šiandienos favoritas – jautienos mėsainiai su paslaptimi: viduje slypi tirpstantis mėlynojo pelėsinio sūrio branduolys.