RUMP STEAK, kumpio kepsnys, 20 eur/kg

20,00  20,00 

Rump steikas – labiausiai vertinami dėl išskirtinio skonio ir švelnumo. Pjaunamas iš nugarinės dalies, o jų kraštas padengtas plonu riebalų sluoksniu, kuris kepant išsilydo ir sustiprina šio gardaus kepsnio skonį. Rekomenduojame kepti grilyje ar keptuvėje, tiekti su mažomis prancūziškomis bulvytėmis ir pipiriniu padažu. Vidinė kepsnio temperatūra geriausiam rezultatui: 54°C iki 57°C

Nurodyta kaina yra orientacinė, tiksli kaina suskaičiuojama supakavus prekes.  Įprasta pakuotė nurodyta prekės aprašyme, tačiau jei pageidautumėte, kad pjausnys būtų viename gabale ar kitokio išpjaustymo, BŪTINAI parašykite užsakymo pastabose.

Liko tik 2

  1. Laikymo sąlygos: 0 +4 °C temperatūroje.
  2. Prieš vartojimą apdoroti termiškai.
  3. Pakuotė – vakuumo maišelis.
  4. Tinka vartoti: 14 dienų. Pažeidus vakuumo pakuotę – per 24 val., bet ne vėliau, nei ant pakuotės nurodytas tinkamumo vartoti terminas.
  5. Pakuotės grynasis svoris – 0,7 – 1,1 kg.
  6. Kilmės šalis: Lietuva. Užauginta MR. Ūkyje.