T-BONE, jautienos nugarinės ir išpjovos pjausnys, 30 eur/kg

30,00  30,00 

T-Bone (Porterhouse steak) – tai aukščiausios klasės ir klasikos mėgėjų įvertintas pjausnys, sudarytas iš sultingos marmurinės nugarinės ir minkštutėlės išpjovos, sujungtos T formos kaulu. Pjaunamas iš priekinės nugarinės dalies, po stuburu. Rekomenduojame kepti steikus, pagardinus druska, pipirais ir gabalėliu sviesto. Žinoma, galima gardinti marinatais, mėgstamais prieskoniais, tačiau pati mėsa yra ypatingai ryškaus ir pikantiško skonio, todėl verta mėgautis vien juo. Vidinė kepsnio temperatūra geriausiam rezultatui: 54°C iki 57°C

Nurodyta kaina yra orientacinė, tiksli kaina suskaičiuojama supakavus prekes.  Įprasta pakuotė nurodyta prekės aprašyme, tačiau jei pageidautumėte, kad pjausnys būtų viename gabale ar kitokio išpjaustymo, BŪTINAI parašykite užsakymo pastabose.

Neturime

  • Laikymo sąlygos: 0 +4 °C temperatūroje.
  • Prieš vartojimą apdoroti termiškai.
  • Pakuotė – vakuumo maišelis.
  • Tinka vartoti:  14 dienų. Pažeidus vakuumo pakuotę – per 24 val., bet ne vėliau, nei ant pakuotės nurodytas tinkamumo vartoti terminas.
  • Pakuotės grynasis svoris – 1,2 – 2,0 kg.
  • Kilmės šalis: Lietuva. Užauginta MR. Ūkyje.