Tai vienas nuostabiausių Prancūzijos kulinarijos šedevrų iš trapios arba sluoksniuotos tešlos, įdarytas veršiena ar kiauliena su įvairiais paštetais. Priklausomai nuo regiono ir recepto variacijos, gali būti gaminamas iš paukštienos, žvėrienos ir kitos mėsos bei gardinamas įvairiausiais priedais.

Parduotuvė
Išsirinkite savo kepsnį

KEPSNIAI

Ilgai troškinama

SUBPRODUKTAI ir KT. DELIKATESAI

KITA
Rodomi visi rezultatai: 9
-
TIK IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Atvėsinta jautienos širdis, 6 eur/kg
6,00 € 6,00 € -
Atvėsintos jautienos kepenys, 6 eur/kg
6,00 € 6,00 € -
Cukriniai kaulai, 5 eur/kg
5,00 € 5,00 € -
Maistiniai kaulai sultiniui, 3 eur/kg
3,00 € 3,00 € -
TIK IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Atvėsintas jautienos liežuvis, 12 eur/kg
12,00 € 12,00 € -
TIK IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Atvėsintos jaučių uodegos, 12 eur/kg
12,00 € 12,00 € -
TIK IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Jaučio žandai, 14 eur/kg
14,00 € 14,00 € -
Maistiniai kaulai, 3 eur/kg
3,00 € 3,00 € -
Jautienos lajus, 5 eur/kg
5,00 € 5,00 €
Sekite naujienas
mūsų receptų
Japoniškas ramenas – dubuo rytietiškų skonių iš lietuviškų ingredientų
Japoniškas ramenas – tai makaronų sriubos rūšis, kuri populiari ne tik Japonijoje, bet yra žinoma visame pasaulyje. Sotus rameno dubuo
Jamaikietiškas jaučio uodegų troškinys – tikra skonių jūra
Jaučio uodegų troškinys – tai klasikinis patiekalas, kurį vertina tiek gurmanai, tiek namų virtuvės entuziastai. Lėtai troškinama mėsa tampa itin minkšta, o aromatingi prieskoniai ir daržovės sukuria turtingą bei gilią skonio paletę.