Kai norisi išgauti jautienos švelnumą be jokių kompromisų – sous vide yra magiškas būdas. Mėsa išlieka sultinga, subtiliai kvepia žolelėmis, o kiekvienas kąsnis tirpsta burnoje. Čia – klasikinis variantas su sviestu, šalaviju ir čiobreliais, o prie jos – dviejų pasaulių garnyras: karamelizuoti miško grybai ir saldžiarūgštės pomidorų salotos su burrata.

Parduotuvė
Išsirinkite savo kepsnį

KEPSNIAI

Ilgai troškinama

SUBPRODUKTAI ir KT. DELIKATESAI

KITA
Rodomi visi rezultatai: 9
-
TIK IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Atvėsinta jautienos širdis, 8 eur/kg
8,00 € 8,00 € -
TIK IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Atvėsintos jautienos kepenys, 8 eur/kg
8,00 € 8,00 € -
TIK IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Cukriniai kaulai, 10 eur/kg
10,00 € 10,00 € -
Maistiniai kaulai sultiniui, 5 eur/kg
5,00 € 5,00 € -
TIK IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Atvėsintas jautienos liežuvis, 18 eur/kg
18,00 € 18,00 € -
Atvėsintos jaučių uodegos, 18 eur/kg
18,00 € 18,00 € -
TIK IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Jaučio žandai, 18 eur/kg
18,00 € 18,00 € -
Maistiniai kaulai, 3 eur/kg
3,00 € 3,00 € -
TIK IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Jautienos lajus, 6 eur/kg
6,00 € 6,00 €
Sekite naujienas
mūsų receptų
Liulia kebab – armėniška griliaus klasika
Aromatingi ir kupini prieskonių skonių naminiai kebabai – visai ne pakelės užeigos maistas! Namie marinuota ypač kokybiška mėsa suteikia patiekalui ypatingo skonio.
Mėlynojo pelėsinio sūrio ir jautienos draugystė
Yra dienų, kai norisi ne tiesiog mėsainio, o tokio, kuris nustebina. Ne pomidoru ar marinuotu agurku – o savo vidumi. Mūsų šiandienos favoritas – jautienos mėsainiai su paslaptimi: viduje slypi tirpstantis mėlynojo pelėsinio sūrio branduolys.