
Jaučio žandai, 14 eur/kg
14,00 € 14,00 €
Jautienos žandai – pjausnys, turintis ypač daug jungiamojo audinio – todėl yra labai skoningas ir tinkantis ilgam ir lėtam gaminimui. Pjaunama iš galvos šonų. Paprastai išpjaunami du nedideli pjausniai. Rekomenduojame ilgai gaminamus troškinius, dėl mėsos skoningumo ypač dera jautienos sultinys ir raudonas vynas, aromatiniai prieskoniai bei ilgas laikas ir žema temeratūra, kuomet mėsa ilgai ir lėtai troškinama su daržovėmis, o ištirpęs jungiamasis audinys kepsniui suteikia ypatingą skonį ir švelnumą. Vidinė kepsnio temperatūra geriausiam rezultatui: 85°C iki 95°C
Nurodyta kaina yra orientacinė, tiksli kaina suskaičiuojama supakavus prekes. Įprasta pakuotė nurodyta prekės aprašyme, tačiau jei pageidautumėte, kad pjausnys būtų viename gabale ar kitokio išpjaustymo, BŪTINAI parašykite užsakymo pastabose.
Neturime
- Laikymo sąlygos: 0 +4 °C temperatūroje.
- Prieš vartojimą apdoroti termiškai.
- Pakuotė – vakuumo maišelis.
- Tinka vartoti: 14 dienų. Pažeidus vakuumo pakuotę – per 24 val., bet ne vėliau, nei ant pakuotės nurodytas tinkamumo vartoti terminas.
- Pakuotės grynasis svoris – 0,6 – 0,7 kg.
- Kilmės šalis: Lietuva. Užauginta MR. Ūkyje.