Atvėsintos jaučių uodegos, 12 eur/kg

12,00  12,00 

Uodega – ypač raumeninga, skaidulinga ir turinti daug jungiamojo audinio mėsa. Šios savybės suteikia jai išskirtines skonines savybes, švelnumą ir minštumą. Rekomenduojame apsišarvuoti kantrybe, nes ši mėsa labiausiai atskleidžia savo savybes ilgai ir lėtai kepama ar troškinama, kol suminkštėja skaiduliniai ir jungiamieji audiniai, o paruošta mėsa išlieka ypač sultinga ir švelni. Geriausiai atsiskleidžia jaučio uodegos troškiniai, sriubos ir visi patiekalai, kur mėsa kepama ilgai ir lėtai. Vidinė kepsnio temperatūra geriausiam rezultatui: 85°C iki 95°C

Nurodyta kaina yra orientacinė, tiksli kaina suskaičiuojama supakavus prekes.  Įprasta pakuotė nurodyta prekės aprašyme, tačiau jei pageidautumėte, kad pjausnys būtų viename gabale ar kitokio išpjaustymo, BŪTINAI parašykite užsakymo pastabose.

Turime

  • Laikymo sąlygos: 0 +4 °C temperatūroje.
  • Prieš vartojimą apdoroti termiškai.
  • Pakuotė – vakuumo maišelis.
  • Tinka vartoti: 14 dienų. Pažeidus vakuumo pakuotę – per 24 val., bet ne vėliau, nei ant pakuotės nurodytas tinkamumo vartoti terminas.
  • Pakuotės grynasis svoris – 1,2 – 1,4 kg.
  • Kilmės šalis: Lietuva. Užauginta MR. Ūkyje.