Planuojant ilgai lauktą meilės dieną ar nenorint ilgai vargti prie puodų stengiantis nudžiuginti savo artimuosius restorano kokybės vertu kepsniu – rekomenduojame

Ilgai troškinama mėsa
Beef Bourguignon – vienas nuostabiausių klasikinių jautienos troškinių iš Prancūzijos
Jei galvojate, kad jautienos troškinys – tai tik mėsą ir bulvės – labai klystate! Išmėginkite prancūzų klasiką
Karštoji charčio – kūnui ir sielai sušildyti
Kas jau kas, bet karštakraujai kartvelai žino kaip gaminti ir valgyti mėsą, ypatingai gardžiai jie moka derint prieskonius ir maistui suteikti ne tik ypatingą reikšmę kasdieniame gyvenime.
Osso Buco – itališka klasika iš lietuviškos jautienos
Porcijos 4Pasiruošimas 5 - 12 val.gaminimas 4-6 val.Siūlome Pietūs VakarienėIngredientaiItališkas Osso Buco yra...
Teksasietiškas BRISKET kepsnys
Teksasietiškas BRISKET kepsnys – nuostabus pasirinkimas ilgiems ir sotiems žiemos pietums. Šis receptas puikiai tiks šventiniams Kalėdų pietums, kai šiek tiek pasiruošę galėsite laiką skirti maloniam bendravimuis su šeima ir artimaisiais
Geras sultinys – visų gėrybių pagrindas
Geras, sodraus skonio jautienos sultinys – tai ne tik gardi sušildanti sriuba, tačiau ir pagardas bei pagrindas daugeliui patiekalų, kuriuos galite pakylėti iki dausų, vien tik pagardinę juos puikiai išvirtu sultiniu.
Nusipirkau jautienos! Ką dabar daryti?..
Jautiena – vienas universaliausių ir plačiausiai naudojamų mėsos rūšių, turintis ypatingai plačią skonių ir tekstūrų įvairovę. Nuo mėsos dalies pasirinkimo iki temperatūros kontrolės – visa tai lemia galutinį patiekalo skonį ir tekstūrą.
Dirty Tomahawk – ugnyje keptas didkepsnis
Siūlome išbandyti mūsų gardžiausią ir klientų labiausiai vertinamą didkepsnį – Tomahawk – nugarinės pjausnį su kaulu.
daugiau receptų
Jautienos tartaras – žavinga klasika
Ką galvojate apie tai, kad valgyti visiškai termiškai neapdorotą jautieną? Mes Jums tai labai rekomenduojame – nes tokio gardaus, estetiško ir lengvai paruošiamo patiekalo reikia labai stipriai paieškoti.
Jautienos short ribs su raudonuoju vynu
Ilgai troškinti jautienos šonkauliai (short ribs), yra toks universalus ir gardus mėsos gabaliukas, kad puikiai tinka ruošti ne tik barbeque stiliuje.
Kiniškas jautienos troškinys – rytietiška skonių jūra
Ar esate kada pastebėję, kad kinų restoranuose mėsa būna paruošta ypatingai – ji yra labai minkštos ir švelnios tekstūros,