Ruduo ūkininkui – metas ne tik derliui, bet ir apmąstymams, kur link keliauja žemė, ūkis ir pats žmogus. Šiemet rugsėjis ir spalis Mr. Ūkiui buvo išties turtingi – nuo gardžių tomahawk steikų kvapų Kauno rajone iki gyvų diskusijų Skuode apie kaimo ateitį, inovacijas ir žemės ūkio partnerystę su turizmu.

Parduotuvė
Išsirinkite savo kepsnį

KEPSNIAI

Ilgai troškinama

SUBPRODUKTAI ir KT. DELIKATESAI

KITA
Rezultatų: 1
Sekite naujienas
mūsų receptų
Jautienos sprandinė sous vide – metodas pavaldus ne tik restorano šefui
Kai norisi išgauti jautienos švelnumą be jokių kompromisų – sous vide yra magiškas būdas. Mėsa išlieka sultinga, subtiliai kvepia žolelėmis, o kiekvienas kąsnis tirpsta burnoje. Čia – klasikinis variantas su sviestu, šalaviju ir čiobreliais, o prie jos – dviejų pasaulių garnyras: karamelizuoti miško grybai ir saldžiarūgštės pomidorų salotos su burrata.
Liulia kebab – armėniška griliaus klasika
Aromatingi ir kupini prieskonių skonių naminiai kebabai – visai ne pakelės užeigos maistas! Namie marinuota ypač kokybiška mėsa suteikia patiekalui ypatingo skonio.