Hanger steak , 18 eur/kg

18,00  18,00 

Hanger steak – tai labai minkštas, sodraus skonio kepsnys, pasižymintis stambia tekstūra, savo pavadinimą gavęs dėl fiziologinės savybės kabėti tarp šonkaulių ir nugarinės, prilaikant diafragmą. Pjaunamas iš raumens, kuris prilaiko diafragmą tarp šonkaulių ir nugarinės. Šio kepsnio išskirtinumas – kad jo esama tik vieno, kai tuo tarpu kiti pjausniai yra simetriški. Rekomenduojame kepti iki vidutinio iškepimo lygio, kad geriausiai atskleisti tekstūros ir skonio ypatybes. Vidinė kepsnio temperatūra geriausiam rezultatui: 54°C iki 57°C

Nurodyta kaina yra orientacinė, tiksli kaina suskaičiuojama supakavus prekes.  Įprasta pakuotė nurodyta prekės aprašyme, tačiau jei pageidautumėte, kad pjausnys būtų viename gabale ar kitokio išpjaustymo, BŪTINAI parašykite užsakymo pastabose.

Neturime

  • Laikymo sąlygos: 0 +4 °C temperatūroje.
  • Prieš vartojimą apdoroti termiškai.
  • Pakuotė – vakuumo maišelis.
  • Tinka vartoti: 14 dienų. Pažeidus vakuumo pakuotę – per 24 val., bet ne vėliau, nei ant pakuotės nurodytas tinkamumo vartoti terminas.
  • Pakuotės grynasis svoris – 0,5 – 0,6 kg.
  • Kilmės šalis: Lietuva. Užauginta MR. Ūkyje.