Atvėsinta guliašinė jautiena, 14 eur/kg

14,00  14,00 

Guliašinė mėsa – tai aromatinga jautiena, kuri gali būti puikiu pagrindu bet kuriai sočiai žiemos sriubai ar troškiniui. Ši mėsa supjaustoma 5-7 cm gabalėliais ir puikiai tinka lėtai virti, troškinti arba kepti ant žarijų. Pjaunama iš nugarinės, sprandinės, kumpinės ir apvalainosios išorinės kumpinės dalies. Rekomenduojame išbandyti klasikines sočias ilgo virimo sriubas (kharcho, chašlama) arba troškinius – guliašą, burgundiškąjį jautienos troškinį, kur ilgai troškinant atsiveria nepakartojami mėsos ir daržovių skonių deriniai.

Nurodyta kaina yra orientacinė, tiksli kaina suskaičiuojama supakavus prekes.  Įprasta pakuotė nurodyta prekės aprašyme, tačiau jei pageidautumėte, kad pjausnys būtų viename gabale ar kitokio išpjaustymo, BŪTINAI parašykite užsakymo pastabose.

Liko tik 4.4

  • Laikymo sąlygos: 0 +4 °C temperatūroje.
  • Prieš vartojimą apdoroti termiškai.
  • Pakuotė - vakuumo maišelis.
  • Tinka vartoti: 14 dienų. Pažeidus vakuumo pakuotę - per 24 val., bet ne vėliau, nei ant pakuotės nurodytas tinkamumo vartoti terminas.
  • Pakuotės grynasis svoris - 0,6 - 0,7 kg.
  • Kilmės šalis: Lietuva. Užauginta MR. Ūkyje.