Jautienos nugarinė, 27 eur/kg

27,00  27,00 

Jautienos nugarinė – sultinga, minkšta mėsa, pasižymi minkšta, sultinga tekstūra ir ryškiu bei intensyviu skoniu. Pjaunama iš ilgojo nugarinės raumens, einančiu nuo jaučio juosmens link sprando. Paprastai, išpjaustymo metu paliekamas riebalinis sluoksnis, dengiantis nugarinę tam, kad mėsa būtų aromatingesnė ir intensyvesnio skonio. Skonis ryškesnis ir intensyvesnis nei išpjovos, tekstūra – tvirtesnė. Rekomenduojame įvairiausiems patiekalams – nuo minkšto ir sultingo jautienos šašlyko, kepsnio, iki mėsainio ar tradicinio Befstrogeno. Vidinė kepsnio temperatūra geriausiam rezultatui: 54°C iki 57°C

Nurodyta kaina yra orientacinė, tiksli kaina suskaičiuojama supakavus prekes.  Įprasta pakuotė nurodyta prekės aprašyme, tačiau jei pageidautumėte, kad pjausnys būtų viename gabale ar kitokio išpjaustymo, BŪTINAI parašykite užsakymo pastabose.

Turime

  • Laikymo sąlygos: 0 +4 °C temperatūroje.
  • Prieš vartojimą apdoroti termiškai.
  • Pakuotė – vakuumo maišelis.
  • Tinka vartoti: 14 dienų. Pažeidus vakuumo pakuotę – per 24 val., bet ne vėliau, nei ant pakuotės nurodytas tinkamumo vartoti terminas.
  • Pakuotės grynasis svoris – 0,7 – 0,9 kg.
  • Kilmės šalis: Lietuva. Užauginta MR. Ūkyje.