Jei norisi ko nors jaukaus, gardausi ir puikiai tinkančio dideliai kompanijai – šie takai bus kaip tik!

Parduotuvė
Išsirinkite savo kepsnį

KEPSNIAI

Ilgai troškinama

SUBPRODUKTAI ir KT. DELIKATESAI

KITA
Rezultatų: 1
Sekite naujienas
mūsų receptų
Pâté en croûte – šventinio stalo puošmena
Tai vienas nuostabiausių Prancūzijos kulinarijos šedevrų iš trapios arba sluoksniuotos tešlos, įdarytas veršiena ar kiauliena su įvairiais paštetais. Priklausomai nuo regiono ir recepto variacijos, gali būti gaminamas iš paukštienos, žvėrienos ir kitos mėsos bei gardinamas įvairiausiais priedais.
Japoniškas ramenas – dubuo rytietiškų skonių iš lietuviškų ingredientų
Japoniškas ramenas – tai makaronų sriubos rūšis, kuri populiari ne tik Japonijoje, bet yra žinoma visame pasaulyje. Sotus rameno dubuo