Jautienos kulninė, 10 eur/kg

10,00  10,00 

Jautienos kulninė – pjausnys, turintis ypač daug jungiamojo audinio – todėl yra labai skoningas ir tinkantis ilgam ir lėtam gaminimui. Pjaunama iš kojos blauzdos dalies. Paprastai pjaustomi 5 – 7 cm medalionais, kartu su kaulu. Rekomenduojame ilgai gaminamus troškinius, ypatingai šio pjausnio itališkąjį variantą – Osso Buco (it. skylė kaule), kuomet mėsa ilgai ir lėtai troškinama su daržovėmis, sultiniu ir baltu vynu, o ištirpę kaulų čiulpai troškiniui suteikia ypatingą skonio gylį. Vidinė kepsnio temperatūra geriausiam rezultatui: 85°C iki 95°C

Nurodyta kaina yra orientacinė, tiksli kaina suskaičiuojama supakavus prekes.  Įprasta pakuotė nurodyta prekės aprašyme, tačiau jei pageidautumėte, kad pjausnys būtų viename gabale ar kitokio išpjaustymo, BŪTINAI parašykite užsakymo pastabose.

Turime

  • Laikymo sąlygos: 0 +4 °C temperatūroje.
  • Prieš vartojimą apdoroti termiškai.
  • Pakuotė – vakuumo maišelis.
  • Tinka vartoti: 14 dienų. Pažeidus vakuumo pakuotę – per 24 val., bet ne vėliau, nei ant pakuotės nurodytas tinkamumo vartoti terminas.
  • Pakuotės grynasis svoris – 0,7 – 1,4 kg.
  • Kilmės šalis: Lietuva. Užauginta MR. Ūkyje.