
FLANK, jautienos papilvės pjausnys, 18 eur/kg
18,00 € 18,00 €
Flank steak – ypatingai sodraus jautienos skonio, liesas pjausnys. Mėsa yra stambių ir ilgų skaidulų, todėl kupina skonio. Pjaunamas iš papilvės, po šonkauliais. Iš vienos skerdenos išpjaunami du flank steak pjausniai. Rekomenduojame kepti grilyje, ilgai ir lėtai gaminti plėšytą jautieną arba plonai supjausčius skersai skaidulų trumpai kepti stipriai įkaitintoje keptuvėje.
Nurodyta kaina yra orientacinė, tiksli kaina suskaičiuojama supakavus prekes. Įprasta pakuotė nurodyta prekės aprašyme, tačiau jei pageidautumėte, kad pjausnys būtų viename gabale ar kitokio išpjaustymo, BŪTINAI parašykite užsakymo pastabose.
Liko tik 1
- Laikymo sąlygos: 0 +4 °C temperatūroje.
- Prieš vartojimą apdoroti termiškai.
- Pakuotė – vakuumo maišelis.
- Tinka vartoti: 14 dienų. Pažeidus vakuumo pakuotę – per 24 val., bet ne vėliau, nei ant pakuotės nurodytas tinkamumo vartoti terminas.
- Pakuotės grynasis svoris – 0,8 – 1 kg.
- Kilmės šalis: Lietuva. Užauginta MR. Ūkyje.