Luc Deliere degustacija

Mėsos išpjaustymo ir degustavimo patirtis tiesiai iš Prancūzijos.

2024 m. birželio 26 d. MR. Ūkis, kartu su kitais Limuzinų augintojais ir veisėjais pasikvietė į Lietuvą vieną žinomiausių prancūzų virtuvės meistrų bei mėsos išpjaustytojų, Ecole Nationale Supérieure des Métiers de la Viande (Nacionalinė aukštoji mėsos prekybos mokykla) absolventą, tradicinių mėsinių Paryžiuje direktorių, L’INSAV Bordo aukštosios mokyklos profesorių tam, kad ne tik pademonstruotų savo mėsos išpjaustymo meistriškumą, siekiant iš skerdenos paimti viską iki paskutinio gabaliuko – tuo pačiu mums ir mūsų klientams pademonstruoti įvairiausius jautienos paruošimo būdus. 

Džiaugėmės ne tik savo bendraminčių rate pasisėmę naujų žinių ir patirties, bet ir atradę naujų skoninių patirčių bei pasidalinę savo atradimais su savo klientais.

jautiena, limuzinu jautiena, ekologiska mesa, ekologiska jautiena, limuzinai
jautiena, limuzinu jautiena, ekologiska mesa, ekologiska jautiena, limuzinai
jautiena, limuzinu jautiena, ekologiska mesa, ekologiska jautiena, limuzinai
Share This